Zpracování osobních údajů

Veškeré osobní údaje jsou zpracovávány v souladu se zákonem č. 101 O ochraně osobních údajů

Jako správce údajů poskytujeme zákazníkovi jako subjektu údajů informace o zpracování jeho osobních údajů.

Kontaktní údaje

Sídlo: Barber Shop s.r.o., Česká 200/10, České Budějovice 1, 370 01 České Budějovice
Identifikační číslo: 036 42 607
Telefon: 776 653 813
E-mail: info@wous.cz
www.wous.cz

Účely a právní základ zpracování Osobních údajů

Zpracování osobních údajů, v rozsahu jméno, e-mailová adresa a telefonní číslo zákazníka („dále jen „Osobní údaje“), jsou nezbytné pro komunikaci se zákazníkem a k takovému zpracování proto není třeba souhlasu subjektu údajů. Pokud nejsou Osobní údaje sděleny, nemůže být služba dodána.

Dále jsou zpracovávány Osobní údaje v rozsahu IP adresa a statistiky o používání stránek.

Účelem zpracování Osobních údajů je zejména:

  • přijetí a vyřízení rezervace
  • základní analytika chování návštěvníků na webových stránkách

Výše popsané činnosti zajišťujeme ve spolupráci s dalšími subjekty. Osobní údaje jsou v rámci oprávněného zájmu zpracování Osobních údajů spočívajícím v předání Osobních údajů za účelem statistického vyhodnocování dat předávány:

  • společnosti Anycoders s.r.o., IČO: 03888461, se sídlem České Budějovice - České Budějovice 3, Na Sadech 2036/18, PSČ: 370 01;

Osobní údaje budou uloženy pro účely případných sporů, nebo z důvodů plnění legislativních požadavků daných místní legislativou, nebo legislativou EU.

Zároveň tímto výslovně žádáme, aby při komunikaci nesděloval údaje o svém zdravotním stavu a jiné údaje spadající do kategorie citlivých údajů. Takovéto údaje nikdy nevyžadujeme a není naším zájmem tyto osobní údaje jakkoli zpracovávat. Pokud však zákazník tyto údaje při komunikaci přes toto upozornění dobrovolně sdělí a tím je zjevně zveřejní, činí tak na vlastní riziko.

Práva subjektu údajů

Jste oprávněn/a požadovat přístup k Osobním údajům, opravu nebo výmaz Osobních údajů, jakož i omezení zpracování Osobních údajů. Máte právo vznést námitku proti zpracování Osobních údajů a právo na přenositelnost Osobních údajů. Všechna tato práva je možné realizovat v písemné či elektronické formě prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů. Máte rovněž právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů v souvislosti se zpracováním Osobních údajů.

Společnost Barber Shop s.r.o., sídlem Česká 200/10, České Budějovice 1, 370 01 České Budějovice, IČO: 03642607, je vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích, spisová značka C 23277.

anycoders

Pro vylepšování a zajištění správné funkce našich stránek využíváme soubory cookies. Více o ukládaných informacích a jejich zpracování se dočtete zde a zde.

Z důvodu nařízení vlády ČR, s okamžitou platností ZAVÍRÁME a s velkou omluvou odkládáme termíny až do odvolání, minimálně do 24. března. Všem, kdo byli objednáni, poskytneme náhradní termin. Děkujeme a budeme se na vás těšit v brzké době.